לפני ניתוח ריוויזיה של הכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/02/2018 | 14:08 | מאת: אלי

שלום. עברתי לפני כארבע שנים החלפה חלקית של כתף שמאל(cup) בשל שחיקת סחוס קשה, כרגע בעיקבות החמרה במצב הכתף והערכה רפואית אני אמור לעבור בקרוב ניתוח רביזיה והחלפה מלאה של הכתף, רציתי לדעת האם יש הבדל ממשי בתהליך הריפוי והשיקום בין החלפה חלקית והחלפה מלאה. חשוב לציין שנכון לעכשיו ההחלפה המלאה אמורה להיות רגילה ולא כתף הפוכה. בתודה מראש.

מאחר שאת לוקה בכתפך כבר זמן ,רב סביר להניח שיש דלדול שרירים ניכר ולכן יש לצפות לתהליך שיקום ממושך יותר

מנהל פורום אורתופדיה