פרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/12/2002 | 16:07 | מאת: מיכאל

אני סובל מנוירופטיה.יש לי בנוסף פרק ירך שחוק.הוצע לי ניתוח החלפת פרק.העוקץ הוא שנוירולוג טוען שהניתוח ישפר את ההליכה, והאורטופד אומר שהניתוח יסלק את הכאבים בלבד.הרגשתי,ששניהם לא שומעים שהכאבים נסבלים {אני לא נוטל כדורים נגד כאבים}והבעיה שלי היא הליכה. מה עצתכם? ללכת לניתוח או להמשיך להעזר בקביים?

העקרון המנחה אותנו האורתופדים הוא שניתוח לשם החלפת מפרק נעשה בכדי להקל על כאב. כל שינוי אחר הוא בונוס. במקרה שמדובר בנוירופתיה כלומר הפרעה בהליכה מחמת פגיעה בעצבים איני רואה מה התוחלת בניתוח החלפת המפרק

מנהל פורום אורתופדיה