שינויים גונארטרוטיים דו צדדי ברך שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/01/2018 | 13:24 | מאת: אוראל

שלום למומחה, רציתי לברר מה זה אומר? האם אילו שינויים קלים שזריקת קורטיזון פותרת זאת או שעלי ללכת לברור מעמיק יותר למשל MRI. האם עבודה בחדר כושר בפעילות בינונית מותאמת הנני בת 61. הדבר החמיר לאחר הליכה בעיר אירופאית. ברכיות עם סיליקון יכולות לעזור? תודה רבה על התשובה

שחיקת סחוס של ברך שמאל. זריקה של סטרואיידם לתוך המפרק יכולה להקל לכמה חדשם . עבודה בחדר כשר בעומס קל עד בינוני מותרת וחשובה ברכיות עם סיליקון עוזרות במקרה של בפגיעה במפרק שבין הפיקה לעצם הירך.

מנהל פורום אורתופדיה