כאבי גב תחתון מס' ימים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/01/2018 | 18:06 | מאת: שלי לב

שלום , אני בת 26 ולפני כמה ימים נתפס לי ממש בעוצמה הגב התחתון , ברמה של אי יכולת ללכת ולקחו אותי למיון שם נתנו לי זריקת וולטרן ו 2 זריקות פטידין..עשו צילום והכל היה תקין. אחרי מס' ימים של מנוחה בבית מעט השתחרר לי הגב אבל עדיין כשאני הולכת אני כאילו מתעקמת לצד שמאל וקשה לי ללכת רגיל האם זה משהו שצריך להדאיג או שצריך מנוחה ולתת לגב להשתחרר?

מהלך הענינים מבשר טובות אך המחושים יכולים להמשך מספר שבועות. לא מומלץ להגזים במנוחה

08/01/2018 | 16:23 | מאת: שלי לב

כן אני במצב יחסית יותר טוב , איפה שהזריקת פטידין שנתנו לי יש לי כחול וקצת כואב והבעיה היא רק בהליכה שאני לא מצליחה להתיישר עד הסוף כאילו הגב מתעקם אוטומטית לצד שמאל אני מנסה לא לשבת יותר מדי וגם לא לשכב יותר מדי.. מקווה שבאמת יעבור עוד כמה זמן

מנהל פורום אורתופדיה