שבר תלישה בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/01/2018 | 14:15 | מאת: סער

היי לפני כ3 שבועות נפלתי לאחר קפיצה מקורקינט ומיד חשתי בכאבים באיזור הרגל, לאחר צילום ובדיקה אצל אורטופד אובחנתי עם שבר תלישה בגב כף רגל שמאל בפינה השמאלית של גב כף הרגל (לכיוון הזרת אבל למעלה יותר..) האורטופד לא קיבע ואמר כי הזמן יעשה את שלו וכי אני יכול לנסות לדרוך.. הבעיה שכבר עברו 3 שבועות ועדיין מאוד כואב לי כאשר אני מנסה לדרוך. רציתי לדעת האם לדעתך זה הגיוני? ומתי בערך אוכל כבר ללכת רגיל? כמו כן האם לאחר שאוכל לדרוך ללא כאב אוכל לחזור לפעילות אקסטרימית וגופנית כגון סקייטבורד וריצות? בכבוד רב והערכה רבה, סער

אני מנחש שמדובר בשבק של בסיס המשט החמישי . ההחלמה לוקחת 6-8 שבועות

מנהל פורום אורתופדיה