כאבים בשוק רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/12/2002 | 06:53 | מאת: דקלה

ד"ר שלום ! שלשום כתבתי לך על דאגתי בעניין בן זוגי ( ראה הודעתי בפורום מיום 24.12 ) וקיבלתי ממך מחצית התשובה , הייתי רוצה לקבל את דעתך בעניין הכאב , מה זה יכול להיות לפי דעתך , איך אפשר להסביר כאב המופיע לרוב בלילה , בעת מנוחה ?

פגשת אורתופד שבדק את בעלך וראה את בדיקות הדימות ולא יצאת עם תשובה האם את מצפה ממני שלא בדקת את בעלך ולא ראיתי את הצילומים שאומר לךבמה דברים אמורים?. בדרך כלל אנשים נכנסים למצב של חרדה כשהם מעלים בדעתם את האפשרות שהם חולים במחלה גידולית. ממה שצינת אני מסיק כי לא ניתן עד כה לשלול זאת בבטחון ולכן יש צורךבניתוח שלביופסיה.

מנהל פורום אורתופדיה