רעד בזרועות ובשכמות בשכיבה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/12/2017 | 23:53 | מאת: מיכל

שלום, לאחרונה התחלתי לחוש תחושת רעד בזרועות בשכמות ובצוואר. הרעד מתרחש רק כאשר נשכבת במיטה , ייתכן והוא קיים גם בשינה, והוא מורגש בזמן ההתעוררות. הייתי אצל נוירולוג, מכיוון שחששתי שמדובר במחלת פרקינסון, והוא שלל מחלה זאת. רציתי לשאול: האם עצם העובדה שרעד זה מופיע אך ורק בשכיבה, וכן מורגש בזמן ההתעוררות, ולא מורגש בכלל במשך שעות היום, יכולה להצביע על איזה שהיא בעיה אורטופדית בעמוד השדרה, או על משהו שלוחץ על המקום בזמן השכיבה ? האם אתה ממליץ על איזה שהם בדיקות ? תודה .

לא נשמע כמו בעיה אורתופדית בעמוד השדרה אשר לבדיקות: בדיקה נוירולוגית בלבד

מנהל פורום אורתופדיה