כאבים במפשעה דחוווווווף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2002 | 21:47 | מאת: איתם

אני בתקופה האחרונה מרבה להיתאמן , אני רץ בסביבות השלוש פעמים בשבוע כ10 ק"מ ובזמן האחרון מתחילים להיות לי כאבים במפשעות זאת אומרת שאחרי ריצה למשל כואב לי מאוד לעלות בדרגות או להפעיל את הרגליים בכלל , וכאשר אני נח למשל יומים הכאבים עוברים זאת אומרת אני יכול לעלות מדרגות אך עדיין אני מרגיש את הכאב ברגל יותר נכון במפשעה. אז מה זה יכול להיות??????????????????

אני לא מבין את השאלה מה זה יכול להיות . אני מניח שאתה רוצה לשאול מה יש לי. התשובה לכך היא פשוטה- לא יודע. בכדילדעת צריך לבדוק אותך ואולי אף להעזר בבדיקות נוספות כמו צילומים ומיפוי עצמות

מנהל פורום אורתופדיה