עזרה בפענוח מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/11/2017 | 10:06 | מאת: סיוון

עברתי מיפוי עצמות לאחר כאבי ברכיים שנמשכים שנים. תאור הבדיקה והממצאים: מיפוי עצמות כל גופי כולל סקפטים מכוונים לע"ש כולו. כתפיים, בית חזה, אגן וברכיים. ומבטים מכוונים לכפות רגליים. ממצאים: קליטה מודגשת בכפתיים, פרקי ירכיים, ברכיים (מדור פנימי) וכפות רגליים. בעיקר בפרק מטטרסו - פלנגאלי משמאל. בסיכום הממצאים יתכנו על רקע ארטריטי ניווני, קשים בעיקר בשורש הבוהן משמאל. אשמח לקבל דעה לגבי זה. תודה

כפתיים???????????? באופן כללי שינויים שרואים כשיש שחיקת סחוס במפרקים המצוינים.

01/12/2017 | 10:20 | מאת: סיוון

הכוונה לכתפיים

01/12/2017 | 10:22 | מאת: סייון

תודה על התשובה

איך לא ניחשתי

מנהל פורום אורתופדיה