גמישות יתר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/12/2002 | 08:51 | מאת: תום

שלום,אוקי ככה זה הולך: בכפות הידיים שלי ובכתפיים שלי ובאגן(תחילת הרגל) אני יכול להוזיז את העצם והכוונה היא להוציא ולהכניס אבל לא למצב של פריקה למרות שהיתה לי פריקה חלקית פעם אחת. הברכיים שלי כואבות כשמכופפים אותם. יש פעמיים שאני הולך ופתאום מתחיל לצלוע. אני עוסק בפעילות פיזית ואני לא יודע מה לעשות ,היתי אצל רופאים ועשיתי צילומים ורק פעם אחת באולטרה סאונד ראו את הכתף שלי זזה ואמרו לי שיש לי גמישות יתר. היתי חודשיים בפיזוטרפיה וזה לא עזר. אני מבקש עם אפשר עזרה כי אני לא יודע כבר מה לעשות. תודה.

לא הצלחתי להבין ממה אתה סובל לבד מן העובדה שיש לך גמישות יתר. אם מדובר בכתף הרי שעליך להמנע מכל נסיון להוציא אותה ממקומה והעיקר עליך לעבוד חזק מאד על השרירים המסובבים פנימה את הכתף. יש כיום שיטה של הקשחת קופסית הכתף על ידי חימום באמצעות אלקטרודה חשמלית. תוכל להתיעץ על כך ב"מרפאות כתף " הקיימות בחלק ניכר מבתי החולים.

24/12/2002 | 09:15 | מאת: תום

תודה על תשובתך דר אסא לב-אל את האלקטרודות ניסיתי וזה לא עזר אך אני יודע עכשיו מה לעשות פשוט לחזק את הפרקים תודה על תשובתך תום

מנהל פורום אורתופדיה