עקמת קלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/12/2002 | 15:26 | מאת: עדי

אני נערה בת 18, לפני כ-3 שנים פניתי לאורטופד בעקבות כאבי גב תכופים. אובחנה אצלי עקמת קלה (מבלי שהופניתי לצילום רנטגן) והרופא המליץ לי על מדרסים. איני זקופה והדבר מפריע לי מבחינה אסטטית. רציתי לדעת האם ניתן לשפר זאת באמצעות פיזיותרפיה ותרגילים, או אולי בדרך אחרת?

עקמת לא ניתן לשפר על ידי מדרסים ,התעמלות או פיסיותרפיה . אשר לזקיפות קומה, אם אין לך מ השנקרא קיפוזיס כלומר גב עגול מידי באופן מבני, הרי שמדובר בהתנהגות או אם תרציהרגל והתיקן כאן הוא תיקון התנהגותי. מורים בשיטת אלכסנדר אמורים לסייע בעניין זה.

23/12/2002 | 11:34 | מאת: עדי

תודה רבה על התייחסותך לשאלתי. לאחר בירור קצר, פניתי דרך קופת החולים שלי לשיטה שהמלצת לי עליה.

מנהל פורום אורתופדיה