כאבים בחזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/12/2002 | 08:23 | מאת: מ.ק

עברתי לפני שנתיים וחצי ניתוח מעקפים. לפני כחמשה חדשים החלו הצקה של כאבים במרכז צד ימין של החזה , כאשר אני מבצע פעולות שגורמות לאימוץ שרירי החזה, הכאב מתחיל במרכז החזה עד למרכז הפיטמה הימנית,למשל פתיחת בקבוק , מחיאות כפיים , משיכה שכרוכה במאמץ אפילו הקטן ביותר,הכאב הוא חד וחותך. בצילום החזה חוטי הקשירה במקומם.קרדיולוג וחרירוג אינם מוצאים את הסיבה לכך.בצרתי פניתי לארטופד,הועלה על ידו חשד של דלקת בסחוס המחבר בין הצלע למרכז החזה.טופלתי בתרופה אנטי דלקתית , ל 30 יום אין שיפור במצב, היש בידך לעזור לי או אל מי לפנות? הרבה תודה

באופן אידיאלי הכתובת היא רופא המשפחה שצריך להיותמסוגל לכוון אותך לאחר שבדק אותך היטב. גם האותופד יכול לנסות ולשפר ביצועים על ידי נסיון של הזרק חומר אילחוש מקומי . אם הוא יפעל הוא יזריק סטרואיד מקומי.

מנהל פורום אורתופדיה