כאב גב בטן תחתונה ואשכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/10/2017 | 12:34 | מאת: דום

מזה תקופה לא קצרה שאני סובל מכאבים בגב התחתון, עם קושי להתכופף. בהתחלה אפילו להתיישב הייתה משימה לא פשוטה, זה מעט נרגע אך התייצב במצב זה, ומאז אין שינוי. יחד עם זאת, אני סובל מכאבים בבטן התחתונה ובאשכים. הכאבים מגיעים בדרך כלל יחד, וכסטודנט מחמירים בזמן ישיבה ולימוד ממושך. אני מרגיש חסר אונים. לאיזה רופא עליי לפנות? אורתופד,גסטרולוג או בכלל אורולוג אני ממש מבולבל כי איני יודע ממה הכאב נובע. חוויתי גם שינויים קיצוניים במשקל ובתיאבון ובנוסף אני סובל מטחורים אם הדבר יכול להיות קשור.

28/10/2017 | 21:14 | מאת: יוסי

יתכן וזה וריקוצלה. בדוק בכיוון. זה לא נשמע כמו שבר/הרניה מפשעתית אבל תבדוק שווה להתעדכן באתר לבריאות שופ

התחל אצל רופא המשפחה . מבדיקה פשוטה הוא יכול לקבל מידע מועיל ולהפנות אותך הלאה אם צריך

מנהל פורום אורתופדיה