נקע חוזר בקרסול לאחר שבר ישן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/10/2017 | 05:26 | מאת: טל

היי, אני בת 38 לפני כשבועיים וחצי נקעתי את הקרסול. את הקרסול הזה שברתי לפני כ-20 שנה ועברתי ניתוח ועד היום יש קיבועי מתכת מ-2 צידי הקרסול. יש לי נקעים חוזרים ב-2 הרגלים ובעבר אובחן כבר קרע ברצועות. בנקע הנוכחי נעשו פעמים צילומים ביום שזה קרה ושבוע אחרי ואין שבר ואין תזוזה של הקיבוע המתכתי. כרגע המצב הוא שיש עדיין שטפי דם, כאבים חזקים בהליכה ונפיחות של המפרק שמתגברת במאמץ ובסוף היום התחלתי לעשות פיזותרפיה אבל זה גורם ליותר כאבים. כמה זמן לוקח לנקע כזה להחלים? והאם הכאבים בהליכה והנפיחות סבירים לשלב הזה? תודה

העובדה שיש לך פשיחות חוזרות ( כן פשיחה ולא נקע. נקע זה משהוא הרבה יותר חמור) מעידה על חוסר יציבות שלהקרסוליים שלך וזה לא יחלוף המצב העכשיוי ישתפר תוך כ6-8 שבועות

מנהל פורום אורתופדיה