כאבים בצוואר שמתפשטים לעורף ולכתף וצרידות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/10/2017 | 10:23 | מאת: שירה

שלום רב, מזה כמה שבועות שאני צרודה ובמקביל יש לי כאבים קשים בצוואר (כמו של צוואר תפוס) שמחמירים וכעת התפשטו גם לעורף ולכתף. הייתי אצל אף אוזן גרון שבדק את הגרון (בדיקה פשוטה כמו שבודקים אם יש דלקת גרון) ואמר שזה כלום ושזה יעבור והוסיף שאין קשר בין הצרידות לכאבים בצוואר/עורף... אני קצת חוששת כי זה לא עובר ורק מחמיר ואשמח לשמוע ממך. בברכה, שירה

נראה לי שעליך להתיעץ גם עם אורתופד ואם הצרידות נמשכת לחזור למומחה הא.א.ג לבדיקה קצת יותר מדוייקת ( לרינגוסקופיה עם סיב אופטי)

מנהל פורום אורתופדיה