כאב בכף היד לאחר מכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/10/2017 | 11:51 | מאת: סטלה

שלום, אתמול קיבלתי מכה די חזקה בצד של כף היד (מזרת ולמטה כולל החיבור של כף היד). בהתחלה הרגשתי מן שריפה ביד ואח"כ לא הרגשתי כלום. אחרי בערך שעתיים הופיע לי כאב מאוד חזק בחיבור של כף היד ואני מרגישה ששתי האצבעות (הרביעית והחמישית) כאילו לא שלי, כאילו הן מגומי וקשה לי להזיז אותן. כואב לי גם כשאני לוחצת על מקום מסויים בצד של היד בחיבור של כף היד זה ממש מרגיש לי כמו דקירת סכין. אין לי לא נפיחות ולא סימנים כחולים, רק הכאבים. האם אני צריכה לדאוג ועדיף ללכת להבדק או שזה יכול להיות רק חבלה? תודה מראש

10/10/2017 | 12:02 | מאת: סטלה

שכחתי לציין שאני מרגישה גם מן קור כזה במקום שכואב לי

ה"רק חבלה " הזה נראה לי די משמעותי ומעלה חשד לפגיעה בעצב האולנרי. עדיף להבדק

מנהל פורום אורתופדיה