רמת סדין גבוההההההההה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/10/2017 | 20:31 | מאת: שלומית

היי דר האם רמת סידן של 10.39 יכול להעיד על סרטן בעצמות??אני רוצה לציין שיש לי כבר במשך שנה כאבי עצמות והרופא שלי וגם אורטופד לא חושבים שצריך לבדוק את זה לעומק ??לפני חצי שנה הסידן היה לי 10.02 ולפני שנה כשהתחיל לי הכאבים היה 9.93 ..האם יש לי ממה לחשוש הכאבים לא מרפים ממני .תודה על תשובה.

זה תלוי בגיל .מעל גיל 40 זה קצת גבוה. הסיבה השכיחה ביותר היא פעילות יתר של בלוטת יותרת התריס( פרהתירואיד) . הסיכוי לסרטן בעצמות הוא זעיר .

מנהל פורום אורתופדיה