חוליות L4-5 ורגישות בחיבור הרגליים לאגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/12/2002 | 13:57 | מאת: ליאת מרקו

אני בת 25 וסובלת מגיל 18 מאיזו שהיא בעיה בחוליות התחתונות שכתוצאה מכך יש לי התקפי כאבים עזים שמונעים ממני לדרוך בד"כ על רגל ימין (זאת אמרת שאני לא יכולה להעביר את משקל גופי על הרגל). במשך 5 שנים מחיי אני נבדקתי : מיפוי עצם, 3 פעמים MRI,CT, עשרות אורטופדים שלכל אחד תאוריה משלו שהתבררה כלא נכונה. אני כבר לא יכולה לרוץ, ללכת מהר וכמעט שום פעילות גופנית לא מתאימה לי. כתוצאה מזה אני עולה במשקל, מדוכאת, זה משבש לי את סדר היום כי רגע אני יכולה לעשות כל דבר ורגע אחרי אני משותקת מכאבים. לפני חודש חזרתי על מיפוי העצם וצערי רב מאוד - לא התגלה כלום! אני מיואשת. בקשה - אני צריכה שם של אורטופד מומחה בנושא כד שאוכל סופסוף לפתור את התעלומה -מה יש לי? ועוד דבר, האם שחיה תעזור לי? אם כן איזה סוג שחיה? האם גם יוגה טוב במקרה הזה? אודה לך על תשובתך. ליאת

כין שאיני יודע ממה אתסבולת לא אוכל לענות לך על חלק גדון משאלותיך. מכל מקום למה שלא תפני לפורום מיוחד לבעיות גב שנמצא באתר זה.

מנהל פורום אורתופדיה