כאבים ברגל שמקורם בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/12/2002 | 12:42 | מאת: ארז

ד"ר שלום! אשתי סובלת מזה זמן מה מכאבים איומים ברגל לכל אורך הרגל הכאבים החלו בזמן ההריון האחרון (אשתי ילדה לפני חמישה חדשים) בזמן ההריון היו גם כאבים ביד שמאל אבל כרגע זה רק ברגל שמאל האם זה נובע מלחץ בגב והם יש קשר להריון? ואם כן לאיזה אוטופד כדאי ללכת מאחר ולכל אוטופד יש תחום התמחות שונה? תודה מראש. ארז.

יכול להיות קשר בין הכאב ברגל לבעיה בעמוד השדרה. בזמן ההריון יש נטיה להחמרת כאבים מסגזה. כל אורתופד מתאים לטיפול - לפחות בשלב ראשון של מחלה זאת.

מנהל פורום אורתופדיה