חתך עמוק בזרת ברגל השמאלית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/08/2017 | 01:37 | מאת: רז

שלום, נחתכתי בצורה עמוקה בזרת ברגל השמאלית מאבן חדה הרופא שטיפל בי במיון אמר שנקרע לי הגיד באצבע ושזה לא דבר משתקם וכתוצאה מכך לא תהיה לי תחושה ולא אוכל להוזיז את הזרת, עכשיו קראתי שנכון גיד לא משתקם לבד אבל אפשר לתפור אותו בחזרה ואז הוא יתאחה עם הזמן, אני מנסה להבין למה הרופא שטיפל בי לא אמר לי ולא ניסה לתפור את הגיד? ומשהו נוסף, הגיוני שאחרי טיפה יותר מחודשיים עדיין הזרת תהיה נפוחה? תודה מראש.

21/08/2017 | 11:55 | מאת: רז

אפשר עזרה?

איני בוחן כליות ולב של אורתופד בחדר מיון אבל על פי רוב אין תועלת רבה בתפירה של גיד מכופף של אצבע 5 בכף הרגל. לשאלה שניה: הגיוני

21/08/2017 | 15:42 | מאת: רז

כמה זמן בערך יקח לנפיחות לרדת לגמרי? ואיך אני יכול לוודא שאין במקרה עדיין זיהום שמה? אחרי החתך הייתי במשך 10 ימים על אנטיביוטיקה לפי מה שאמרו הרופאים.

מנהל פורום אורתופדיה