חבלה נפל על הרגל ויטרינה גדולה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/08/2017 | 08:33 | מאת: לימור

עשיתי סי טי לאחר נפילה וחבלה ברגל שמאל הממצא הוא: לאל ממצא בקרסוליים המטומה ברקמות רכות בחלק DORSAL בכף רגל שמאל רושם של קו שבר בחלק דיסטלי של מטטרסוס הראשון עם תזוזה מינימלית פרט לכך ללא ממצא מיוחד אחד מה זה אומר?? יש לי סד גבס שבועיים ברגל. מה עליי לעשות האם להיות עם סד גבס יש לי שבר?

כנראה שבר של עצם המשט הראשונה. הקיבוע נועד בעיקר להקל ולמנוע כאב וכן לאפשר איחוי של השבר. סד גבס ללא דריכה על הרגל- זו גם שיטה.

מנהל פורום אורתופדיה