כאבים באגן, כתוצאה מהחלקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/08/2017 | 22:37 | מאת: חוה

לפני יומיים החלקתי באמבטיה וכתוצאה מכך יש לי כאבים חזקים באגן הימני, מקום שלפני כמה שנים היה סדק. בביה"ח קפלן קבלתי זריקת וולטרן, וכן המשך טיפול בבית - לקחת כל יום לפני השינה כדור דרמטקס +אופטלגין. למרות זאת הכאבים עדיין עזים. מחר (יום ה') מתחתן בע"ה נכדי, ורק המחשבה שאצטרך לשבת כל הערב עם כאבים מדכאת אותי. האם אני יכולה לקבל מחר אחה"צ באופן חד-פעמי זריקת וולטרן? יש לי הפניה מטעם רופא, אך הוא הזהיר אותי מפני דימום בקיבה או במקום אחר. אני בת 79. האם אכן יש בכך סיכון סביר?

אכן כל שנה מתים כמה מאות אנשים - במיוחד קשישים - מדימום ממערכת העיכול בעקבות נטילת תרופות כמו ולטרן

מנהל פורום אורתופדיה