דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/12/2002 | 20:49 | מאת: רמי מבאר שבע

הוצע לי על ידי האורטופד שלי לקבל זריקת סטרוטידים במהלך ביצוע אולטרא סאונד (לדורבן בעקב)...אשמח לקבל פרטים על הליך זה..

הרעיון הוא למקם בעזרתבדיקת אולטרה סאונד את המקום ה"מודלק" ולהזריק לשם.

10/12/2002 | 11:34 | מאת: אבי

מציע לך לבדוק אפשרות של פירוק הדורבן על ידי גלי אולטרה-סאונד, בדומה לטיפול בהצטברות אבנים בכליות. אם תרצה פרטים של רופא המטל בדך זו, שלח לי אימייל ישיר.

10/12/2002 | 14:34 | מאת: דורון

אשמח לקבל פרטי הרופא המטפל באמצעות גלי קול. אמרו לי שיש גם פתרון באמצעות לייזר. אם מישהו שמע עליו, אשמח לקבל פרטים, כולל פרטי רופא. תודה.

10/12/2002 | 14:34 | מאת: דורון מאזור המרכז

אשמח לקבל פרטי הרופא המטפל באמצעות גלי קול. אמרו לי שיש גם פתרון באמצעות לייזר. אם מישהו שמע עליו, אשמח לקבל פרטים, כולל פרטי רופא. תודה.

מנהל פורום אורתופדיה