שבר פתוח בשוק הוצאת פלטינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/05/2017 | 20:26 | מאת: אביב

לאחר תאונת אופנוע ב2011 שברתי את מפרק היד ואת שקית ושוק רגל שמואל. קדחו לכל אורך השוק מהברך והכניס מוט מתכת 11מ"מ . ו4 ברגע אלן... 2 כבר הוצאתי לאחר שהיו מעט בחוץ.. בשנתיים האחרונות אני יותר ויותר מרגיש את המתכת ברגל.. ממה שהבנתי בנושא עצמות זה שמוח העצם זה מה שמחייה את העצם והיום שאני צעיר בן 23 זה עוד בסדר.. אבל בעוד כמה עשורים כבר לא ישאר הרבה מהמוח מכיוון שיש שם מוט 11 ממ. האם זה נכון? אשמח לדעות עוד בנושא לפני שאני מקבל החלטות.. האם יש מישהו שהוציא ברזלים? מה דעתך?

המסמר אינו מפריע ליצור עצם חדשה אבל אין לו חשיבות כל שהיא בשלב זה

מנהל פורום אורתופדיה