פריקת פיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/12/2002 | 12:12 | מאת: אריאל

שלום דוקטור לפני חודשיים כאב לי בברך והפיזיוטרפיסט אמר לי שהפיקה זזה לי והתחיל לי טיפול באולטראסאונד. הוא רק הספיק להתחיל כי התגייסתי אחר כך. קיבלתי פטורים בצבא מריצות וכאלה. וחודשיים אחרי זכיתי להגיע לאורטופד צבאי. האורטופד טוען שהפיקה חזרה למקום שלה... ושהכל טוב. רציתי לשאול אם זה הגיוני? שהיא תחזור לבד ובנוסף אם אני רץ ככה עשר דקות אז אחר כך אני ממש חצי צולע... וגם כואב לי לעלות במדרגות אמרתי את זה לאורטופד והוא אומר שזה סתם ושאני אשים וולטרן מדי פעם, וברכיה בריצות.

אין כוונה שהפיקה יצא הממקומה אלא שהיחס בינה ובין עצם הירך אינו תקין. למרבית הצער כבר מלכתחילה ההתייחסות לבעיה זאת-אם אמנם היא היא הבעיה שלך- הייתה חובבנית . אני מקווה שהאורתופד שראה אותך במסגרת השרות הצבאי בדק אותך כהלכה והסיק מסקנות נכונות . אם אתה ממשיך לסבול יהי הליך לשוב ולפנות לבדיקת אורתופד.

מנהל פורום אורתופדיה