כאבי בעצם הבריח מטריד מבקשת חוות דעתך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2017 | 10:49 | מאת: איילת

שלום ד"ר אסא ושבת שלום אני איילת בת 48 מזה 3 חודשים מיד לאחר התקררות מעצבנת מלווה בשיעול חזק יש לי כאבים בעצם הבריח הכאב תוקף בעיקר כשאני מתכופפת או משנה כיוון בשינה הכאב בא והולך יום לאורך כל היום ויום נעלם לגמרי גם כשאני לוחצת על העצם הכאב מורגש רופאת המשפחה שלחה אותי לצילום רנטגן הצילום יצא תקין. מבקשת לציין שהתאמנתי במכון כושר עם שיעורים קשים משקולות כבדים וכדומה במהלך השיעור לא הורגש כאב ולכן מאז הפסקתי להתאמן. אציין גם שאני בסטרס ומטופלת באומפרדקס בשל בקע בוושט אשמח לחוות דעתך הכאב ממש מציק ומטריד. תודה מראש איילת

לא סביר שמקור הכאב הוא עצם הבריח סביר יותר שמקור הכאב נמצא בשכנות ואולי קשור לעצם. צילום רנטגן רגיל אינו מועיל ויש צורךלבצע ט"מ(CT ) לא לפני בדיקה טובה על ידי אורתופד או מנתח חזה

25/04/2017 | 23:46 | מאת: איילת דוסטרי

תודה רבה על תגובתך יכול להיות שמקור הכאב בכלל מהקיבה ומקרין מעלה עד לעצם החזה?

מנהל פורום אורתופדיה