שאלה בנוגע לשבר בבסיס מסרק ה-4,
דיון מתוך פורום אורתופדיה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שלום רב, אני ממש אשמח לייעוץ בתאריך 31.3 שברתי את בסיס מסרק 4 בכף הרגל. יום למחרת שמו לי גבס. בתאריך 12.4 הגעתי לאורתופד שהוריד לי את הגבס ואמר שהוא לא מועיל לשבר מסוג זה ורק עם הזמן הוא יתאחה. ושלח אותי לפיזותרפיה (עדיין לא התחלתי התור הקרוב שהיה הוא רק לעוד שבוע). ביום חמישי הקרוב, אני אמורה לנסוע לפאנג'ויה (נופש סטודנטים) ואני ממש ממש מחכה לזה. בכל יום אני עושה ניסוי זהיר לדרוך על כף הרגל ומזיעה מכאבים. האם יש סיכוי שעד יום חמישי אצליח לדרוך על כף הרגל (אני ממש נתלית בזה שכן. אך אם לא אולי כדאי לפחות לנסות למכור את הנופש...) ? תודה רבה על העזרה.
אין סיכוי . אבל אפשר ללכת עם קביים או להשתמש בנעלי DARCO ראי דוגמא :http://www.achilles.co.il/product/darco-orthowed ניתן להשיג בחנויות של אורטוטיסיטים ( יקר)
ד"ר תודה רבה על התשובה המהירה. אני נעזרת בקב אחד מכיוון שיש לי פגיעה בכתף אז אני עם סד. כמה זמן אתה מעריך שאוכל לחזור לדרוך על הרגל?
צריך לראות את הצילום ואת הרגל בכדי לדעת