כתף-עצם בריח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2002 | 02:29 | מאת: שי

יש לי שאלה, אני לאחר שבר ישן בעצם הבריח שהתקצר ותעוות , ויש לי כאבים לעיתים חזקים באיזור הקצה כלומר ראש הכתף וגם כאב בעצם השכמה הייתי אצל מומחה והוא אמר לי שהעתם התקצרה והתחברה אחד על השני כזה ושיש התרחבות באיזורה-AC-J ומשהו נוסף לא מובן.. ושלח אותי לאלף בדיקות בסקפולה CT , מיפוי עצמות ועוד רנטגן , אני לא כל כך רוצה לעשות את הבדיקות האלה מהכמות הקרינה העצומה שכל הבדיקות האלה , מה דעתך לגבי המצב הזה ? ומה אתה אומר בכלל? אודה לך על תשובה כי חשובה לי דעתך. תודה. שי

אני מצטער אך בלי התרשמותישירה המתקבלת בבדיקה אתקשה לענות לך. באופן כללי אציין רק כי בדיקת אולטרהסאונד ובדיקת מ.ר.י אין בהם קרינה.

מנהל פורום אורתופדיה