כאב ברך, מיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/12/2002 | 00:07 | מאת: אילן

יש לי כאבים בברך, נראה לי שהם נובעים מרכיבה על אופני הרים עליהם התחלתי לרכוב לאחרונה בהתלהבות רבה, רופא אחד זיהה את הבעיה שלי כבעיה בפיקה והטיפול הממולץ הוא חיזוק שריר 4 הראשים ע"י פיזיוטרפיה ורופא אחר זיהה את הבעיה כמיניסקוס מה עלי לעשות וכיצד אוכל לדעת מי מהרופאים צודק? האם כאב הנובע מהפיקה יכול לכאוב מתחת לפיקה בחלק החיצוני של הברך אשמח לתשובות תודה אילן

05/12/2002 | 12:34 | מאת: DENIS11

אילן כתב/ה: > > יש לי כאבים בברך, נראה לי שהם נובעים מרכיבה על אופני הרים עליהם > התחלתי לרכוב לאחרונה בהתלהבות רבה, רופא אחד זיהה את הבעיה שלי > כבעיה בפיקה והטיפול הממולץ הוא חיזוק שריר 4 הראשים ע"י > פיזיוטרפיה ורופא אחר זיהה את הבעיה כמיניסקוס מה עלי לעשות וכיצד > אוכל לדעת מי מהרופאים צודק? האם כאב הנובע מהפיקה יכול לכאוב > מתחת לפיקה בחלק החיצוני של הברך > אשמח לתשובות > תודה אילן

כאב שמקורו בפיקה הוא כאב בקדמת הברך והוא מתאפיין בכך שהוא מוחמר במאמץ גון טיפוס מדרגות עליה מכריעה וכןבכיפוף ממושך. הכאב הנובע מקרע של מניסקוס הוא בדרך כלל ממוקם באחד מצידי הברך. מי צודק תדע עם הזמן.

06/12/2002 | 16:47 | מאת: Yifat

I seems to have the same problem. How do I treath it? is there medication that can help? Is it has any thing to do with the Cartridge? will Glocosamin help?

מנהל פורום אורתופדיה