bonion

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/11/2002 | 17:26 | מאת: זאן

ילדה בת 11 וחצי, 1.62 נועלת 41 , עקמת קלה אבל ברורה, "מגדלת" ב2 הצצידי הבהמים כנראה בוניונס, האים יש משהו לעשות ושבכל מיקרה צריך לחכות לסוף הגדילה ו או בעיות בהליכה, ? תודה

יש מספר גורמים התורמים להתפתחות בוניון כגון גמישות יתר , קיצור גיד אכילס, פרונציה של כפות הרגליים ,הליכה עם כפות רגליים פנות החוצה, נעליים צרות מידי . חלק מ ןהגורמים הללו ניתן לטפל בהם כמו למשל מדרס מונע פרונציה, מתיחות גיד אכילס שינוי בהרגלי נעכילה וכו'.

מנהל פורום אורתופדיה