כאבי גב תחתון+צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/11/2002 | 08:37 | מאת: b

אני סובל המון זמן מכאבים בגב התחתון ובצוואר ואיני יודע איך להקל על הכאבים. כל בוקר אני קם עם כאבים חזקים בגב התחתון ועם צוואר נוקשה. אני רוצה לציין שיש לי בלט דיסק בכמה אזורים בגב התחתון ובגב העליון,ועברתי גם כמה טיפולי פיזיותרפיה שלא ממש עזרו. האם ישנם שיטות כל שהן להקלה חוץ מכדורים? דרך אגב, האם הויוקס יעזור לאורך זמן או בכלל לא כדאי להשתמש בו במקרים כאלו? אומרים ששחיה עוזרת מאוד אבל רציתי לדעת אם ישנם עוד שיטות ברמה הפרקטית יותר. בתודה מראש b

18/11/2002 | 21:02 | מאת: np

קימים מס' סוגי טיפול שיכולים להתאים לבעייתך בכל אופן אם תחליט ללכת לשחייה תדאג שינחה פיזיותרפיסט או מישהו מוסמך לשחייה טיפולית או תרפיה במים כי שחיית חזה למשל היא דבר גרוע בשבילך

במקרים רבים של כאב גב תחתון וכאב צואר ניתן למצא דרך לעזור ולהקל על הכאב אך הדבר דורש איבחון מדוייק . אי אפשר להתייחס לזה באופן כללי כי אין פתרון אחד לכל בעיה אך בהחלט ישד שורתפתרונות מלבד כדורים. ויוקס כמו כלתרופה נגד דלקת עוזר באחוז מסויים של המקרים . אך לא תמיד ולא בהכרח לתמיד.

מנהל פורום אורתופדיה