לאחר לידה.......

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/11/2002 | 19:52 | מאת: שגב

ערב טוב, לפני כעשרה חודשים ילדתי את בני בלידה רגילה.עקב טעות של רופאים שהעריכו את משקלו כ-קילו פחות,נאלצתי ללדת בלידה רגילה תינוק במשקל 4.800 ק"ג,שיהיה בריא. הבעייה איתי החלה עוד בבית החולים לאחר הלידה הבנתי שאינני מסוגלת לרדת מהמיטה.בעזרת כיסא גלגלים היגעתי לחדר צילום ושם קבעו שהאגן זז ואני צריכה להיות על כיסא גלגלים כמה חודשים. חזרתי הבייתה ולאחר חודש התחלתי ללכת בעזרת קביים ולאחר חודש לבד ללא עזרה. עד היום אני סובלת מכאבים נוראיים בגב התחתון שבאים והולכים.כשהגב ניתפס אז אינני מסוגלת ללכת כמעט בכלל ולוקח לי כמה ימים לחזור ללכת. השאלה שלי היא האם אפשר לטפל בזה והאם יש סיכוי שאי פעם אחזור לעצמי. תודה שגב

הפתרון בנתיים הנו חגורה (מחוך )שייצב את האגן. יש בחלט סיכוי להתאוששות.

מנהל פורום אורתופדיה