ברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/11/2002 | 00:51 | מאת: הילה

בת 22, לא שמנה אם כי גבוהה. סובלת מכאבי ברכיים מאז שהתחלתי לעשות ספינינג[אופניים] . מרגישה כאבים אחרי כל קיפול ממושך של הברך- ישיבה ממושכת ברכב למשל, וגם עם כל היתכופפות למרות שאני מקפידה להיתכופף נכון. מה עושים? איך מונעים? חייבת לציין שאמא עברה ניתוח בברך ביגלל סחוס.

הכאב שאת מתארת מקורו במפרק שבין הפיקה לעצם הירך. ניתן בבדיקה וצילומים מתאימים לאבחן את מנגנון גרימת הכאב ולהציע טיפול. בנתיים הייתי ממליץ לך לנסות פעילות חליפית לספינינג.

מנהל פורום אורתופדיה