כאבים בכתף ויד שנרדמת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/11/2002 | 18:44 | מאת: מור

שלום, לפני כחודש תקפו אותי כאבים עזים בכף ימין וכמו כן יד ימין החלה להירדם באופן קבוע. אחרי סריקת סי.טי אובחן אצלי בלט אנולוס אחורי בחוליות c5, c6, c7 . נשלחתי לטיפול פיזיוטרפי. אחרי טיפול אחד אין הטבה כלל. נאמר לי שעם הזמן הכאבים יחלפו ובכל מקרה אני צריכ הללמוד לחיות איתם. שאלותי - האם רק הזמן הוא הגורם המרפא? האם יש סדרת פעולות עשה ופעולות אל תעשה מומלצות להקל את הכאב ואת נושא התרדמת? בקיצור מה עליי לעשות. ברצוני לציין גם שעבודתי היא בחלקה הגדול בישיבה מול מחשב דבר שגורם לי כאבים בלתי פוסקים, לעומת מצב בו איני יושבת ועובדת עם המחשב. בתודה מראש מור

אחת ממחלות "המקצוע, של קלדנים למיניהם הנה "תסמונת תעלת כף היד", המתבטאית בכאב בכך היד לעיתים מתפשט לכוון האמה עם שינויי תחושה בכף היד כמו "הרדמות " או נמלול בעיקר בשלש האצבעות הראשונות ( אגודל אצבע אמה )

מנהל פורום אורתופדיה