כאבים בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/11/2002 | 17:13 | מאת: איתן

אני סובל מכאבים צורבים בכפות הרגליים. בנוסף קיימת הרדמות בבוהנים. אין כל מוגבלות בתנועה. אני עוסק בפעילות גופנית אינטנסיבית והבעייה קיימת בעיקר בהליכה על משטח קשה. אורטופד שלח אותי לרכוש מדרסים וזה לא עזר. אורטופד מומחה לכפות רגליים במרפאת בית חולים, שלח אותי לבדיקת כירורג כלי דם ולבדיקת ENG ומשם נשלחתי לצילום גב. האורטופד המומחה לכפות רגליים אמר שאחזור אליו לאחר הבדיקות הנ"ל. האם יש קשר אם פעילות גופנית אינטנסיבית? האם יכולה להיות תופעת לוואי מצריכת כדורי "סוטקור? תודה מראש על תשובת המומחים. איתן

לשתי שאלותיך התשובה היא : לא

13/11/2002 | 21:31 | מאת: איתן

תודה על תשובתך. איזה סיבות יכולות להיות לכאבים שתארתי ומה אפשר לעשות כדי להפטר מהם? איתן

מנהל פורום אורתופדיה