כאב בעקב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/11/2002 | 23:38 | מאת: גל

שלום רב, לפני כשלשה שבועות במהלך משחק כדורגל דרכתי בחוזקה על עקב ימין וחשתי כאב עז. ביומיים שלמחרת לא יכולתי לדרוך על העקב והיה לי שטף דם מתחת לעצם הקרסול. כיום אניי יכול ללכת באופן רגיל אולם אם אני נשען עם כל משקל גופי על העקב אני חש את אותו הכאב, כמו כן אם אני רץ/קופץ הכאב חוזר באותו כאילו שלא היתה הטבה בכלל. בצילום רנגטן התברר שאין לי שבר בעקב. מה יכולות להיות הסיבות לכך שהכאב לא עובר? מה עלי לעשות כדי להיות מסוגל לחזור לפעיךות ספורטיבית מלאה? בתודה מראש, גל

הסיבה לכך שעדיין יש לך כאב היא שנגרמה חבלה לרקמות רכות. חבלה כזאת מחלימה לעיתים במשך 6-8 שבועות

13/11/2002 | 09:12 | מאת: גל

תודה על תשובתך. האם יש איזה דרך(קרח, טפול, כדורים וכו,) כדי לקצר את תהליך ההחלמה? בתודה מראש, גל

מנהל פורום אורתופדיה