נכות עקב פציעה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/11/2002 | 19:37 | מאת: פצוע ברך

שלום ד"ר , לפני חצי שנה נפצעתי בצבא בברך עקב נפילה רצינית על הברך. הברך התנפחה וסבלתי משטפי דם. מאז הפציעה אני סובל ממספר בעיות: 1. חסר לי כ- 20 מעלות ביישור 2. אני לא מצליח לכופף את הרגל מעבר ל-90 מעלות 3. אני לא מצליח כמובן לדרוך על הרגל. מזה חצי שנה אני הולך על קביים בלי שום שיפור ולרופאים אין הרבה מה להציע. כמעט כל החצי שנה הזו טופלתי בפיזותרפיה (כל יום בערך 5 שעות בבית הבראה). עברתי ניתוח (MOGA תחת הרדמה) שלא עזר. CPM שלא עזר ועוד. כל הרופאים לא ממליצים על אורתוסקופיה מחשש להזיק לברך ונראה שאצטרך להמשיך לחיות כך. יש לציין שאני מטופל ע"י מנהלי המחלקות האורטופדיות ברמב"ם ובאסף הרופא. מה דעתך על הבעיה ?האם יש טיפול בארץ או בחו"ל שניתן לנסות ע"מ לאתר במדויק את הבעיה ?

לא הייתי מעלה על דעתי לחוות את דעתי ללא בדיקה באופן אישי , ועיון בכל המסמכיםהרלונטיים

מנהל פורום אורתופדיה