קרע חלקי ברצועה של הקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/11/2002 | 00:59 | מאת: ליאור מור

לפני כשבוע וחצי במהלך משחק כדורסל קרעתי באופן חלקי את הרצועה של קרסול שמאל. הייתי רוצה לדעת כמה שיותר על תהליך השיקום ומה אורכו והאם יש סיכוי שהרצועה תהייה כמו קודם??????????.

השיקום תלוי בחומרת הפציעה. כשמדברים עלנקע שלהקרסול שזה בעצם קרע של הרצועות המייצבות את הקרסול מדברים על דרגות חומרה שונות החל מנקע דרגה ראשונה שזה נקע קל ממנו מחלימים תוך 3-6 שבעות עד לנקע מדרגה שלישית שבו יש קרע שלם של שתי רצועות וההחלמה ממנויכולה להמשך חדשים מרובים וגם זה לא באופן מושלם.

מנהל פורום אורתופדיה