בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/11/2002 | 18:44 | מאת: אודי

למנהל הפורום, שלום רב. אבקש לדעת פרטים על בדיקת ה- MRI לברכיים. האם יש אתר אינטרנט מומלץ לנושא? מהי רמת האמינות של תוצאות הבדיקה? האם יש חובה לבצע בדיקה זו לפני ניתוח אורתורסקופיה? תודה.

בדיקת מ.ר.י היא הבדיקה הלא פולשנית הטובה ביותר לזיהוי פגיעת תוך מפרקיות בברך. יתרונה הגדול שהיא אינה ופלשנית ואינה כרוכה בהקרנה של קרינה מיננת. יש אתרי אינטרנט המראים אנטומיה של הברך ואףפתולוגיה באמצעות מ.ר.י אךלשם כך עליך להכיר היטב את האנטומיה של הברך. חפש בעזרת הערך : ANATOMY OF THE KNEE JOINT בדיקת ארתרוסקופיה היא יותר רגישה וספציפית לבעיות בתוך הברך . אין חובה לעשות מ.ר.י לפני שעושים ארתרוסקופיה.

מנהל פורום אורתופדיה