בעית הליכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

07/11/2002 | 18:19 | מאת: יובל(בת)

שלום רב, יש לי בעיה, אני נכה , ועקב ניתוח ראש שעברתי לפני 7 שנים בערך ההליכה שלי השתבשה, זאת אומרת שכל חודש אין לנעל כבר סוליה בעיקר בצד ימין, ראיתי בטלויזיה על המעבדה לשיפור ההליכה, לדעתך יכולים לעזור לי שם? מחכה לתשובה.

מדובר במעבדת הליכה . אין עוסקים שם בשיפור הליכה אלא באיבחון בעיות הפוגמות בהליכה. המעבדה כשלעצמה אין בה די ויש צורך בשיתוף פעולה בין האורתופד המטפל בך שמבין בבעיות הליכה ובמצבים שיתוקיים ואנשיהמעבדה.

מנהל פורום אורתופדיה