פגיעה בעצב האולנריס בכף יד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/11/2002 | 11:53 | מאת: גילי

אני סובלת מתרדמת שתי אצבעות בכף יד ימין, וגם כאבים. בבדיקת EMG מתברר שהפגיעה מחריפה בהשוואה לבדיקה משנה שעברה. התחושה בכף היד נחלשת. הציעו לי לעבור ניתוח למתיחת העצב, בחוות דעת שניה נאמר לי שיתכן והניתוח לא יעזור. אני עובדת על מחשב וכמובן שזה מקשה עלי מאוד. מה אתם מציעים ? אודה לכם על תשובתכם. גילי

הניתוח שנעשה אינו למתיחת העצב אלא לשחרורו על ידיהעברתו קדימה. . הניתוח בדרך כלל עוזר אם הוא נעשה כהלכה. יש סיכוי לא רע להצלחה בטיפול לא ניתוחי על ידי שימוש בסד לילה שמונע כיפוף המרפק מעל 70 מעלות בעת השינה, תרופות נגד דלקת וטבליות של ויטמין B6 במינון של 50מ"ג שלש פעמים ביום.

מנהל פורום אורתופדיה