ניוון דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/11/2002 | 11:29 | מאת: רותי

שלום, קיבלתי תוצאות סי.טי. שאומרות שיש לי ניוון דיסק L-5' + LS לפי דבריו של הרופא המצב מאוד קשה כי יתרה מזאת שיש ניוון, הדיסקים בחוליות הנ"ל התרסקו. אשמח לשמוע מה זה? מה ההשלכות? האם זה מסוכן? האם מחייב ניתוח להמלצתו הוא נתן לי לטפל בשיטת אלכסנדר או פאולה. אשמח לשמוע מכם אציין כי הנני בת 41. תודה רותי

נוון של דיסק הנו דבר שכיח מאד מעל גיל 40 ובודאי אינו מסוכן. אמירה "כי הדיסקים התרסקו" מעידה על אומרה שאינו מבין על מה הוא מדבר. המלצותיו מתאימות להבנתו.

05/11/2002 | 12:20 | מאת: רותי

ראשית - תודה רבה על התשובה המהירה . אשמח לשמוע מה כן עליי לעשות? ומה הן המלצותיך - אני פשוט חסרת אונים ואובדת עצות - תודה רותי

מנהל פורום אורתופדיה