דורבן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/11/2002 | 23:58 | מאת: גל

ד"ר שלום אני בן 20 ומשחק כדורסל כמעט בכל יום. לפני כמה שנים נקעתי את הקרסול והתחלתי לשחק עם מגן קרסול, מגן קרסול זה לחץ לי על העקב והתפתח לי שם דורבן. כאשר הייתי משחק הכאבים היו גוברים ולאחר מנוחה פוחתים. כיום אני לא משחק כבר חודשיים אך הכאבים לא השתנו, אני מרגיש כאב כאשר אני לוחץ על העקב, כאשר אני קופץ רץ וכו', כאבים אלו חוזרים על עצמם בערך כשנה. הייתי אצל אוטופד שנתן לי תומכי עקב (שעשויים מחומר גמיש עם נקודה כחולה באמצע) ונתן לי כדורי VIOXX שלא ממש השפיעו. עכשיו אני לוקח כדורי CATAFLAM שגם לא כל כך משפיעים. השאלה שלי היא מה לעשות כדי שהכאבים יעברו? האם פשוט לחכות? האם להמשיך לקחת את הכדורים? והאם אפשר לחזור לשחק? תודה מראש גל!

אם תקרא את: http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=11&i=100168&t=100094 תבין שאין שום קשר לחגורת קרסול ותמצא כמה רעיונות לטיפול

16/11/2002 | 02:18 | מאת: גל

תודה על המידה אבל לא אמרת לי האם אפשר לחזור ולעשות פעילות ספורטיבית (כדורסל) והאם להמשיך לקחת כדורים (cataflam)?

מנהל פורום אורתופדיה