בצקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

03/11/2002 | 09:16 | מאת: מיקה

שלום ד"ר, לא בטוחה שהשאלה רלוונטית לכאן (ניסיתי גם בפורום כושר), אבל אנסה: מזה שבועיים אני צועדת ברגל, כל יום כשעה ( קצב הליכה גבוה מאד), משום מה, הרגשתי לאחרונה כי רגליי כבדות, אין לי אותן אנרגיות שהיו וישנה תחושה של נפיחות. נראה לי שאני סובלת מבצקות. האם ייתכן שכתוצאה מהליכה תיווצרנה בצקות ברגליים ? אציין כי אנני שמנה או כבדה מדי (1.74 ו - 60 ק"ג) ואני מורגלת בפעילות גופנית תודה והמשך יום טוב מיקה

בצקת זה דבר שקל לאבחנו וכל מהשנדרש הוא בדיקה על ידי רופא מנוסה. הליכה כשלעצמה אינה גורמת לבצקת.

מנהל פורום אורתופדיה