מעוניינת במידע על תרופה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/10/2002 | 10:02 | מאת: גלי

שלום! הייתי מעוניינת לקבל מידע על התרופה "Miacalcic". זו תרופה יחסית חדשה והיא מטפלת באוסטיופורוזיס וכאב עצמות. מלבד מידע כללי על התרופה, הייתי מאוד מעוניינת לדעת אם היא יכולה להזיק (כמו הורמונים, למשל) בכל הנוגע לסיכון לחלות בסרטן. תודה!

מיאקלציק הנה קלציטונין המופק מסלמון. היא תרופה די ותיקה בשוק. היא לא ממש יעילה בטיפול באוסטאוופרוזיס והשימוש בה למטרה זאת נזנח. כיום היא משמשת בעקר לטיפול בכאב מחמת גרורות בעצמות או מחלת פג'ט. אין בה סיכון ללקות בסרטן

מנהל פורום אורתופדיה