קליקים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/10/2002 | 12:20 | מאת: ריטה

דר, שלום בעקבות נפילה על ברך שמאל נשמעים מידי פעם קליקים מאחורי הברךבתנועות מסוימות לפעמים בהליכה מתקפלת הברךבאופן לא רצוני. כרגע לא אובחן במדוייק הבעיה-ניתן טיפול פיזיוטרפי ע"י הזרמת חשמל במכון . אין לרגע שיפור ההליכה עם מקבע והכאבים נהיו תכופים יותר בתודה מראש, ריטה

ומה השאלה. ריטה

26/10/2002 | 19:34 | מאת: ריטה

תודה על התשובה האורטופד לא מוכן בשלב הזה לשלוח אותי ל CT אלא אחרי שהטיפול לא יצלח מדוע לסבול ולא לשלוח אותי ל CT כבר עכשיו? שבת שלום ריטה

מנהל פורום אורתופדיה