שינויים ארטריטיים ..

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/10/2002 | 21:27 | מאת: אורה

בימים אלה אני מתחילה תוכנית הרזיה הכוללת פעילות ספורטיבית אינטנסיבית. התבקשתי לקבל ייעוץ אורתופדי בגלל תלונות על כאבי גב תחתון. הרופא במכבי שלח אותי לצילומים והתוצאה היתה: צילום ע"ש מותני - שינויים ארטריטיים קלים צילום אגן- הסתיידיות באזור הטרוכנטר הגדול דו צדדית. בדיקה ללא רגישות ע"ש מותני ללא חסר נוירולוגי. הרןפא שלח אותי עם המלצה לא להגזים בפעילות. לשאלותי ענה שאין מה לעשות. אם מאד יכאב לי הירך יתנו לי זריקות ובזה נגמר הטיפול . שאלתי- האם באמת אין מה לעשות?? האם אתה יכול להסביר לי מה המימצאים בצילום (אהה.. כן נאמר לי שיש שחיקה של הסחוס). אני בת 43

הממצאים שבאת אינם תורמים להבנת בעיית כאב הגב התחתון. באופן כללי רק אומר שפעילותגופנית בכלל טובה לכאב גב כמובן ישלהמנע מאותן פעיליות הגורמות כאב. אשר להסתיידויות באזור הטרוכנטר למה לך להעיר כלבים ישנים . אינך סובלת ואין צורך לעשות עם זה משהוא.

07/12/2013 | 13:18 | מאת: אילנה

ביצעתי בדיקת מיפוי עצמות בעקבות כאב בברך שמאל . התוצאה שינווים ארטריטיים ניווניים, קשים בעיקר בע"ש צווארי תחתון- מעבר לגבי.

מנהל פורום אורתופדיה