נימול בפנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 22:36 | מאת: יעלי

בחודשיים האחרונים אני סובלת מכאבים חזקים,עמוקים ומעצבנים באמה ובכף יד ימין. אחרי כחודש הצטרפו כאבי צואר, והרגשת תפיסות. בשבוע האחרון הצואר פחות תפוס, אך ישנה תופעה חדשה ומפחידה, רדימות, כמו אצל רופא שיניים, בלשון ובאזורים שונים של הפנים+ בחילות, במיוחד כשאני שוכבת על הגב. (יש לצין שעברתי תאונת דרכים ,צליפת שוט, בהיותי בהריון, לפני שנה וחצי.)מה קורה לי?

מאחר שהלשון מעוצבבת על ידי עצב שאינו יוצא מן הצואר, אלא מתוך הגלגלת . אני מציע שתגשי לנוירולוג.

מנהל פורום אורתופדיה