בעיה מטרידה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/10/2002 | 13:43 | מאת: אלון

שמי אלון בן 28 ומתקופת הצבא העירו לי על הליכה מוזרה ,הליכה לא יציבה עם נטייה לצד ימין.לפני כמה ימים הלכתי לאורטופד והוא אמר לי שיש אי סימטריה בין הצד הימני לצד השמאלי ולכן יש להוסיף למדרסים רצועה נוספת בכף רגל ימין כדי שיהיה שיוויון בגבהים, מבחינת ההליכה הרגשתי יותר נוח אבל ההליכה הכפופה לא השתנתה ,אחת הדעות שנאמרו לי שהבעיה נובעת מכך שאני חסר ביטחון וההליכה שלי לא משוחררת מספיק. ניסיתי ותרגלתי מספר פעמים רב הליכה יציבה אבל זה לא החזיק מעמד וחזרתי להליכה הכפופה ,אחת הדעות היו שאני לא עושה פעילות גופנית החלטתי ללכת להתאמן במכון כושר כבר חצי שנה ודבר לא השתנה. האם צריך לקבל את הבעיה כמו שהיא או שניתן לפתור אותה ולהגיע להליכה יציבה ,יש לציין שיש לי אח יותר מבוגר שהולך מעט כפוף אך לא באופן קיצוני כמוני. אשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש אלון.

הליכה היא בהרבה מקרים עניין התנהגותי והרגלים קשה לשנות. יתכן שיש לך עווגים שונים בגוף ואלו יכולים ךלהתחיל בקרסוליים ולהגמר בעמוד השדרה . לגלותם צריך לבדוק אותך.

מנהל פורום אורתופדיה