דלקת בגידים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/10/2002 | 22:57 | מאת: ורד

שלום רב בעלי החל להתאמן בחדר כושר, בין היתר גם מרים משקולות. בחודש האחרות החלו לו כאבים במפרק המרפק בשני הידיים. רופא משפחה בדק וטען שיש לו דלקת בגידים ורשם לו משחה -דיקלורןג'ל. הוא גם קנה מעין תחבושות אלסטיות על המפרק. הוא עדיים ממשיך להתאמן למרות הכאבים. האם הוא צריך להפסיק להרים משקולות כדי שהדלקת תעבור, האם הוא גורם לעצמו נזק לטווח ארוך? תודה

לא ניתן להתגבר על מחלה שנגרמה עקב "שימוש יתר" בלי להפסיק את הפעילות לזמן מה או לפחות לשנות אותה בצורה משמעותית

מנהל פורום אורתופדיה